SLIKE I DOGADJAJI

Ovaj blog je posvecen svim bivsim i sadasnjim gradjanima Banjaluke, onima koji nisu uprljali svoj obraz i koji svakome mogu pogledati u oci. Prilozi i slike su objavljivani bez nekog posebnog reda, pravila i vaznosti, s namjerom da uspostave pokidane ili ostvare nove veza i prijateljstva. Svi oni dobronamjerni kojima je Banjaluka u srcu su dobrodosli da posalju svoje priloge ili komentare.

My Photo
Name:
Location: United States

Wednesday, April 09, 2014

In memoriam - Slavica Jungić


Još jedna dobra duša nas je napustila. Naša dobra prijateljica Slavica Jungić nas je jutros napustila I 'otišla' u neki bolji svijet.

Ostaće u prelijepim uspomenama na duge godine zajedničkog rada u Rudi Čajevcu i posebno prijateljstvo van posla.

Iskreno saučešće njenoj djeci Danijeli i Igoru i sestri Zdenki.

Emira

Labels: ,

7 Comments:

Blogger co said...

Vijesti o smrti naših prijatelja i poznanika su sve češće. Ljudi umiru mladi, upravo u trenucima kada bi trebali uživati u plodovima svoga rada. Siguran sam da rat i sve ono kroz što smo prošli ima velikog uticaja na to.

Slavicinoj familiji i prijateljima upućujem iskreno saučešće.

Co

Wednesday, 09 April, 2014  
Anonymous Nada said...

Iskrena sucut obitelji i prijateljima.
Nada i Miroslav Stefanac

Wednesday, 09 April, 2014  
Blogger Mirjana Stančić said...

Danas je zaista tuzan dan za sve koji smo radili u Rudi Cajevcu u ME sa nasom najveseliom i najdrazom prijateljicom Slavicom. Njen vedri lik i nadljudski napor u borbi za zivot, vjerujem da ce nam svima ostati duboko urezan u sjecanje.

Iskreno saucesce cijeloj obitelji

Mirjana

Wednesday, 09 April, 2014  
Anonymous Izet said...

Otvaram blog onako po navici a onda.....gotovo skamenjen citam vijest.... je li to istina da nas je napustila nasa draga Slavica. Nas zajednicki rad u kancelariji Cajaveca a posebno izbjeglicka druzenja u Zagrebu ce ostati dio nasih najljepsih uspomena. U toj nasoj zajenickoj muci ti i Branko ste nam svima svojim optimizmom I nadom u bolje sutra davali nade da guramo dalje. Znali smo se uz vas smijati do suza u vasem malom potkrovnom stanu na Kvatricu. Kada smo odlazili u Ameriku nazvala si nas da nam pozelis srecu i kazes da nas neces moci ispratiti…. znali smo i zasto, bilo je to pretesko za sve nas. A onda smo slusali od Emire, Natase, Baise, Mirjane o tvojoj herojskoj borbi za zivotom. Kada bih te nazvali uvjek si govorila ovako kao i Natasi “Bicu ja bolje”. Nisi se dala I imali smo nadu da ce ti skora dijaliza pomoci.

Pocivaj u miru draga nasa prijateljice.

Izet i Jasna

Wednesday, 09 April, 2014  
Anonymous Ljilja i Mario said...

Zaista je tužno. Nije ona zaslužila da joj život pokaže svoju ružnu stranu. Živi su mi prizori iz ME, nema ni jedne slike naše Slavice nenasmijane. Samo takva ostaje u našim memorijama...
Iskreno saučešće njenim, familiji i prijateljima,
Ljilja i Mario

Friday, 11 April, 2014  
Anonymous Anonymous said...

Sa zakašnjenjem se priključujem u izrazima saučešča povodom prerane smrti naše nam drage kolegice Slavice. Moje najiskrenije saučešče njenoj familiji a posebno onim najmaladjim. Iskreno se nadam, kao što neko reče, da je otišla na neko možda bolje mjesto.
Mehmed H.

Sunday, 13 April, 2014  
Anonymous Nataša said...

Dragi prijatelji, u ime Slavičine obitelji zahvaljujem na lijepim riječima o Slavici i porukama sućuti upućene obitelji.
Zahvaljujem se posebno kolegicama i kolegama iz Mikroelektronike na svemu što su učinili za nju. Poruke sućuti stizale su iz US, Švedske, Kanade, Beograda, Slovenije, Banjaluke, Australije.
"Mislim da ne postoje takve kolegice i kolege kao što su naši Mikroelektroničari." Slavičine su riječi nebrojeno puta izgovorene na podršci koju je imala tijekom dugotrajne bolesti.
Zahvaljujem se na riječima sućuti upućene meni osobno.
Nataša

Monday, 14 April, 2014  

Post a Comment

<< Home